Куглични лежај кугличног контакта

Куглични лежај кугличног контакта Кутни контакт са кугличним контактом састоји се од куглица, унутрашњег прстена и спољног прстена који се повезују под углом са радијалним углом. Контактни угао дели се на 15 степени, 30 степени и 40 степени. Карактеристике и материјали Угаони контактни куглични лежај углавном носи ...

Product Details

Куглични лежај кугличног контакта

Куглични лежај кугличног контакта састоји се од куглица, унутрашњег прстена и спољног прстена који се повезују под углом радијалног угла. Контактни угао дели се на 15 степени, 30 степени и 40 степени.


Карактеристике и материјали

Угаони контактни куглични лежај углавном носи веће једносмерно осно оптерећење; већи контактни угао има већи капацитет носивости. Материјали могу бити челик, месинг или инжењерске пластике

Угаони контактни куглични лежајеви могу носити и радијално и аксијално оптерећење , а такође могу радити и при већој брзини. Угао контакта од 15 степени се обично користи за прецизне и велике брзине лежајева. У осној сили, контактни угао ће се повећавати.


Форминг типе

Моулдинг Метход
Штампање
Турнинг
- Одлучује на облику лежаја или кориштењу различитих услова.

Постоје углови куглични лежајеви са кугличним контактом, куглични лежајеви са двоструким кугличним контактним кугличним лежајевима и куглични лежаји са четири тачке .

Једноструки куглични лежајеви са кугличним контактом могу носити само један правац аксијалног оптерећења. Такође може само ограничити аксијални помак осовине или кућишта у једном правцу.


Величине и стандарди

Унутрашњи пречник: 10мм - 25мм
Спољни пречник: 30мм - 62мм
Ширина: 9мм - 17мм

Један ред: 78КСКС, 79КСКС, 70КСКС, 72КСКС, 73КСКС, 74КСКС
Мини: 70Кс
Двоструки редови: 52КСКС, 53КСКС, 32КСКС, 33Кс, ЛД57, ЛД58
Четири тачке: КЈ2КСКС, КЈ3КСКС

Тип заптивки: ЗЗ, РС, 2РС, Р2, З, 2З, 2РЗ, ЕТЦ.


Паковање и испорука

Бела кутија Амбалажа, паковање кутије за паковање, брендирана кутија за прилагођену кутију, дрвена кутија, линијски водич и вијци.

Паковање зависи од величине, количине и захтева купца.

Мали дијелови се могу учинити изразити, ДХЛ или УПС, итд.
Велики делови обично раде са морским превозом.

Hot Tags: куглични лежај кугличног контакта, Кина, произвођач, добављач, фабрика, цена

Istraga

Srodni proizvodi