Uvučene kuglične spojke sa HF-KF-R

Uvučene kuglične spojke sa HF-KF-R

Kupujte od profesionalnog proizvođača kugličnih i valjkastih ležajeva i dobavljača za kvalitetno vučene kuglične spojke koje nose ležajeve. Naša tvornica će vam ponuditi najbolje proizvode s dobrom cijenom.

Product Details

Uvučene kuglične spojke sa HF-KF-R

Vučeni ležajevi za kuglične ležajeve Proizvođač i dobavljač-HY Uvod Igličasti valjkasti ležaj je cilindrični valjkasti ležaj; odnose se na njegov promjer i valjak je tanak i dugačak.


Igličasti valjkasti ležaj je cilindrični valjkasti ležaj; odnose se na njegov promjer i valjak je tanak i dugačak. Ovaj valjak se zove igličasti valjak. Ležaj još uvijek ima visoki kapacitet opterećenja iako je manji poprečni presjek.


HF-KF-R vučene kvačila imaju malu radijalnu visinu i obično su poznati kao jednokraki ležajevi ili anti-reverzni ležajevi. Ovaj dizajn koristi isti mali radijalni odsječak kao i vučeni ležajevi igličastih iglica koji bolje koriste raspoloživi prostor.

HF-KF-R jednosmjerni igličasti valjkasti ležajevi su kompaktni, lagani i rade direktno na vratilu; pogodni su i za prenos visokog obrtnog momenta.Fw mm D mm C mm
Hf0306 Kf R 3 mm 6,5 mm 6 mm
Hf0406 Kf R 4 mm 8 mm 6 mm
Hf0612 Kf R 6 mm 10 mm 12 mm
Hf0812 Kf R 8 mm 12 mm 12 mm


Hot Tags: nacrtana šalica valjak kvačila ležaj-hf-kf-r, Kina, proizvođač, dobavljač, tvornica, cijena

Istraga

Srodni proizvodi