Dom > Novosti > Sadržaj

Основно знање о кугличном лежишту дубоког жљебова

- Jun 30, 2018 -

Куглични лежаји су најчешћи типови котрљајућих лежајева. Основни куглични лежаји се састоје од спољног прстена, унутрашњег прстена, сета челичних куглица и сет кавеза.

Постоје два типа кугличних лежајева дубоког жљеба: једнослојни и двоструки ред.

Структура лоптасте лопатице такође је подељена на два типа: затворени и отворени тип.


Отворени тип значи да лежај нема запечаћену конструкцију. Затворена лоптица са жлебом је подељена у заптивку прашине и отпорност на уље. печат.

Материјал за заптивање материјала за заштиту од прашине се штити на челичном листу и служи само за спречавање прашине у улазу у носач. Уље за контактно уље против контактног уља може ефикасно спречити маст унутар лежишта од проливања.

Једноредни куглични куглични лежај типа 6, двокрилни куглични лежај са кугличним лежајима двоструке серије 4. Кориснички модел има предности једноставне структуре и практичне употребе, и најчешће је и најчешће коришћени тип лежајева.

Куглични куглични лежаји су углавном подложни радијским оптерећењима и могу носити радијална оптерећења и аксијалне оптерећења. Када се ради само на радијалном оптерећењу, контактни угао је нула.

Када куглични лежаји имају велики радијални клиренс, они имају перформансе угаоних контактних лежајева и могу издржати велика аксијална оптерећења. Коефицијент трења кугличних лежајева дубоког жлеба је врло мали, а брзина ротације је такође висока.

Inače

Srodni proizvodi

  • Брасс Водичи
  • Стеел Ејецтор Игле
  • Штампање умиваоника за електронске алате
  • Вучни ваљкасти лежај
  • Сплитер плоча за вруће тркач
  • Керамички сензор