Dom > Novosti > Sadržaj

Процес дизајна врућег тркача

- Nov 21, 2017 -

1. У складу са структуром пластичних делова и захтевима за употребу, одредите положај угаоних улова. Све док структура пластичних делова дозвољава, млазница и главица млазница у уметцима фиксног режима не ометају обликујућу структуру, улаз у систем за вруће тркаче може бити постављен у било коју позицију пластичних делова. Положај доводног прикључка конвенционалног пластичног бризгања пластике обично се темељи на избору искуства. За велике и сложене пластичне делове, улазни положај за убризгавање може се користити помоћу рачунарске анализе (ЦАЕ) за симулирање протока стаљене пластике у шупљини, анализа ефекта хлађења различитих делова калупа, како би се одредило идеално храњење положај порта.

2. Одредите облик главе млазнице система Хот руннер. Карактеристике коришћења пластичних материјала и производа су кључни фактори избора облика главе шава, а трошкови производње пластичних делова такође су важан фактор избора облика главе млазнице.

3. У зависности од величине производње пластичних делова и тонаже опреме за ињектирање, одредите број шупљина по модулу.

4. Број млазница се одређује положајем прикључка за напајање и бројем шупљина по модулу. Ако формирате производ, изаберите једну матрицу на прикључку за храњење, све док је млазница, односно употреба једног система за вруће тркаче; Ако се обликује производ, избор једносмјерних вишеструких шупљина или шупљине са једним умирком више од двије уста, а затим мноштва млазница, односно употребе дугог система за вруће трчање, изузев калупа са попречним протоком структура канала.

5. У складу са тежином пластичних делова и бројем млазнице, одредите величину радијалне величине млазнице. Млазница истог облика има мноштво серије величине које одговарају захтевима пластичних делова који се формирају у различитим тежинским опсегу.

6. Према структури пластичних делова за одређивање величине калупа, а затим према величини фиксних калупа и фиксне дебљине шаблона стандардне величине серије млазница и коначно фиксира дебљину шаблона и друге повезане на величину система врућег тркача.

7. Према облику плоче за вруће тркаче да би се утврдио облик фиксне плоче за вретено, на плочи је декорисао жљеб водилице струје, а на плочи за врећу, млазницу, главу млазнице у близини дизајна одговарајуће расхладне воде петља.

8. Завршите дизајнирану цртеж пластичног калупа за систем топлог тркача.

9. Зрели систем топлог тркача мора узети у обзир степен координације између Система топлотног тркача и пластичног калупа, тј. Вруће се односи на професионалну фабрику вруће ракете за купце који обрађују прецизност Хот руннер система, са једноставним одржавањем и практичним, са високом прецизношћу, брзом обрадом и другим карактеристикама, смањивањем притиска ињектирања и силе стезања.


Inače

Srodni proizvodi

  • Водич за слајдуће лежаје Бусхингс
  • Брасс Водичи
  • Пластични водичи
  • Метал Аутомобиле Стампинг Дие
  • Распредна осовина мотора
  • Ливење челичне радилице