Dom > Novosti > Sadržaj

Развојни Директор Хот Руннера

- Nov 21, 2017 -

У овом тренутку главни тренд развоја врећастог калупа у земљи и иностранству може се сумирати у сљедећим аспектима.

Миниатуризација компоненти за постизање малих производа једногодишњег мулти-шупљине и великог калупа за пуњење производа. Смањивањем простора млазнице на калупу се може конфигурисати више кавитета како би се побољшао излаз производа и однос коришћења ињектора.

Тренутно корисник захтева дизајн калупа и производни циклус је краћи, стандардизација елемента Хот руннер-а не само да ће помоћи у смањењу дуплирања дизајнерских радова и смањењу трошкова плоче, а врло је једноставно заменити и поправити рањиви делови.

Побољшана је укупна поузданост дизајна плочастог калупа. Сада највеће значајке придају главне компаније за пљосњавање у земљи и иностранству дизајн плоче за врећу и топлотну фазу прикључка дијељења дистрибуције притиска, дистрибуције температуре, заптивања и других питања истраживања и развоја.

Сврха побољшања материјала врућег тркача је побољшање отпорности на хабање млазнице и врућег тркача и стварање осјетљивог материјала.

Развити прецизни систем за контролу температуре. У калупу калупа за вруће рутере, развој софистициранијег уређаја за контролу температуре, контрола плоче за топлу воду и температура растопљене смоле у ​​устима заливања су ефикасне мере за спречавање прегријавања деградације смоле и смањења перформанси производа.

Врућа вожња се користи за заједничку ноту. Кроз ефективну комбинацију дизајна цијеви и елемента вруће млазнице, бризгање се комбинује са технологијом Хеат руннер, а могу се формирати композитни пластични производи са 3 слоја, 5 слојева и још више слојева.


Inače

Srodni proizvodi

  • Брасс Водичи
  • Сензор радилице
  • Радилица за камион
  • Подметање кугличног лежишта
  • Убаците куглични лежај
  • Кутија за контролу температуре