Dom > Novosti > Sadržaj

Технички кључ Хот Руннера

- Nov 21, 2017 -

За успешну апликацију за вруће Руннер калуп потребан је неколико веза за заштиту. Најважнији од њих су два техничка фактора. Једна је контрола температуре пластике, а друга контрола пластичног тока.

1. Контрола температуре пластике

Контрола температуре пластике је веома важна за наношење калупа Хот руннер. Многи производни процеси и проблеми са квалитетом производа долазе директно из система Хот руннер контрола температуре није добра. као што је употреба метода убризгавања вруће игле са капијом када је квалитет проблема са вратима производа, формирање капије вентила када затварање затварача затвора отежава проблем, мулти-шупљина дијелова калупа испуњава вријеме и проблеме са недоследношћу у квалитету. Ако је могуће, би требало да изаберемо систем са топлом водом са различитом контролом температуре како би повећали флексибилност и прилагодљивост.

2. Контрола протока пластике

Пластика у систему врућег тркача за баланс текста. Врата се отварају истовремено како би пластика омогућила синхронизацију кавитета. За породичну калупу разлику тежине делова потребан је баланс дизајна величине тркача. Иначе ће бити неких делова испуњених калупом да би се заштитили притисак није довољан, неки делови су испуњени прекомерним притиском, проблеми са прекомерним квалитетом летећих ивица. Разумно је дизајнирати величину тркача. Величина превише мала за пуњење густи притисак превелик. Величина је превелика, волумен врућег рамена је превелик, пластика у систему за вруће тркаче да остану предуго, оштећују особине материјала, што доводи до тога да дијелови не могу да задовоље захтеве употребе.


Inače

Srodni proizvodi

  • Водич за кугличне лежајеве Бусхингс
  • Водич за слајдуће лежаје Бусхингс
  • Брасс Цранксхафт
  • Ливење челичне радилице
  • Игле Роллер Беаринг
  • Керамички сензор