Dom > Novosti > Sadržaj

Међународно тржиште тржишта дуго је окупило осам главних мултинационалних компанија.

- Jul 18, 2018 -

Са глобалном индустријом која улази у фазу 4.0 и брзом развоју интелигентне производње, потражња за лежајевима на међународном тржишту расте.

Међутим, што се тиче глобалне индустрије лежајева, тржиште лежишта и даље доминирају СКФ, ФАГ, НСК, ТИМКЕН, НТН, КОИО, Минебеа и Нацхи. Ове осам мултинационалних компанија су монополизоване. Друге марке је тешко познавати јавности. Кинеска предузећа су на међународном тржишту. Удео је још ограниченији.Гледајући назад на тржиште домаћих лежишта, иако има много домаћих брендова, врхунски лежајеви се углавном ослањају на увоз. 80% тржишног учешћа углавном заузимају пет познатих иностраних брендова као што су "СКФ, ФАГ, НТН, НСК, ТИМКЕН". Домаћи брендови имају само неке марке као што су "Ва Сха, Луо Сха, Ха Сха, Рен Бен, Тиан Ма". Конкуренција.


Шта изазива тренутну ситуацију? Као ГП, Аикен, ЦАЕ, Игус, такви висококвалитетни малим и средњим брендовима, тешко је отворити тржишну ситуацију?


Одговор мора бити не. Разлог зашто ове мале и средње величине нису познати, углавном су повезани са традиционалним трговинским навикама. Трговина индустријским производима разликује се од цивилних добара. Захтева веома дуг период одлучивања. Када се потврди сарадња, формираће дугорочну понуду од тачке до тачке, а друге брендове је тешко интервенисати. Ово је отежавало мале и средње велике марке да уђу на тржиште.


Истовремено, мале и средње брендове ограничавају трошкови капитала и рада, а тржишни канали често се тешко отварају.


Успостављање корпоративног кредибилитета и популарности и преношење корпоративне репутације морају се акумулирати полако у процесу трансакције, што захтијева велику акумулацију времена. То је такође узроковало одређене потешкоће да се мала и средња бренда уђу на тржиште.


Inače

Srodni proizvodi

  • Водич Стуб Сет
  • Водич стуба за ливне калупе
  • Водич стуба за умијешавање
  • Пунцх Гуиде Бусхингс
  • Распршиваеа за тракторе
  • Моторцицле Цранксхафт