Штампање умиваоника за електронске алате

Прецизна штампа за електронске алате - ХИ фабрика у Кини ХИ је један од водећих произвођача у Фосхану, Кина за штанцање елемената за електронске алате. Нудимо врхунску прогресивну штамбиљу, четверослабо штампање, фино бризгање, резервне делове итд. Специјализујемо се за сигурносне критике ...

Product Details

Прецизно стампање умиваоника за електронске алате   - Фабрика ХИ у Кини

ХИ је један од водећих произвођача у Фосхан, Кина за штанцање елемената за електронске алате. Нудимо врхунску прогресивну штамбиљу, штанцање са четири клизећа, фино брусне матрице, резервне делове и сл.

Специјализујемо се за компоненте које су кључне за сигурност и омогућавају вам флексибилност за постизање успешних резултата прецизног жигосања.


Прогрессиве Стампинг Дие

Прогресивно стампање је метода обраде метала која може обухватити пробијање, ковање, савијање и неколико других начина модификације металних сировина, у комбинацији са аутоматским системом за храњење.


Четири-слиде Штампање умријети

Четворокрилни, познат и као вишелисни, вишезидни или четверострани, је алат за обраду метала који се користи за производњу малих штамбиљних компоненти из бара или жичане жице. Штампа се најлакше описује као хоризонтална штампа за штампање која користи камере за контролу алата


Дизајн делова за стампање

Разумљив дизајн и напредни технолошки стандард за купце који скраћују развојни циклус и смањују трошкове развоја.

Побољшати ефикасност производње, смањити стопе неуспјеха и побољшати вијек трајања.

Hot Tags: Штампа за електронске алате, Кина, произвођач, добављач, фабрика, цијена

Istraga

Srodni proizvodi